Lăsată în paragină după explozia de acum 17 ani, clădirea oficiului poștal de la gara din Târgoviște este mai nou în atenția aleșilor. Deputatul PSD  Oana Vlăducă vorbește despre nevoia urgentării finanțării lucrărilor de consolidare și reabilitare a acesteia.

INTREBARE

Adresată: Domnului LUCIAN ȘOVA
Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale

În atenția: Doamnei ELENA PETRAȘCU
Director general interimar CN Poșta Română SA


De către dna deputat: OANA -SILVIA VLĂDUCĂ
Circumscripţia electorală: 16, Dambovita
Grupul parlamentar: PSD
Şedinţa Camerei Deputaților din data de: 16.10.2017

Obiectul întrebării: Introducerea la finanțare a lucrărilor de consolidare și reabilitare a Oficiului de Poștă Târgoviște – strada Gării

Domnule ministru,
Doamnă director,

În cadrul audiențelor la cabinetul parlamentar, am primit o solicitare privind nevoia urgenta de finanțare a lucrărilor de consolidare și reabilitare a clădirii Oficiului de Poștă Târgoviște 3, situat pe strada Gării, nr. 3, în imediata vecinătate a Gării de Sud a Municipiului.

Imobilul a fost grav avariat în urma unei explozii provocate de scurgeri de gaze în urmă cu 17 ani. În tot acest timp, clădirea s-a degradat continuu.

Odată cu finalizarea proceselor ce au urmat exploziei din anul 2000, Compania Națională Poșta Română (care administrează imobilul), nu mai are niciun impediment pentru a demara lucrările de intervenție solicitate.

Investiția este imperios necesară, clădirea fiind într-un proces de continuă degradare și prezentând risc major de provocare a altor accidente. Mai mult, se află în vecinătatea Gării Târgoviște, afectând imaginea fostei Cetăți de Scaun, oraș turistic.

Față de toate acestea, vă rog să analizați posibilitatea de introducere rapidă la finanțare a lucrărilor necesare pentru obiectivul respectiv.


Solicit răspuns scris.

Cu deosebită consideraţie,
DEPUTAT PSD
OANA VLĂDUCĂ