Joi, 19 octombrie, la Târgoviște, a avut loc ședința Biroului Politic Permanent Județean al UNPR Dâmbovița! Reprezentanții formațiunii vor să dea un semnal că există pe scena politică și, mai mult decât atât, susțin că au fost contactați de celelalte partide pentru a colabora.

Președintele UNPR Dâmbovița, Ionuț Badea spune că în urmă cu două luni a început procesul de reactivare a structurilor de partid în fiecare localitate. El susține că, dacă în aprilie mai erau 22 de organizații active la nivel județean, astăzi s-a ajuns la un număr de 59.

"Este un obiectiv să avem structuri în toate cele 89 de localități din județ. Am fost contactați și de PNL, și de ALDE în sensul unei colaborări, chiar și de la PSD. Au văzut că ne mișcăm, că oamenii noștri au dovedit coerență, seriozitate și profesionalism. La nivel județean avem 46 de consilieri locali", ne-a declarat liderul UNPR.

 

Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat câteva puncte: informare privind stadiul procesual cu AEP, informare privind stadiul procesului cu PMP, situația financiară a organizației, conferințele locale.

Ionuț Badea conduce UNPR Dâmbovița din luna martie a.c., când a fost ales președintele organizației.