Investiții importante pentru dezvoltarea comunităților locale din județul Dâmbovița sunt blocate de senatorul REPER, Dragoș Popescu, declară direct și răspicat deputatul PSD, Radu Popa.

 

Cred că dâmbovițenii merită să trăiască în condițiile timpului lor și acțiunile complet deplasate ale domnului senator Popescu ar trebui sancționate de cetățeni pentru că parlamentarii, cu toții, și senatorii și deputații, am depus un jurământ de credință să facem tot ce depinde de noi să sprijinim comunitățile care ne-au încredințat votul.

Sunt foarte multe proiecte pe care gesturile complet deplasate ale senatorului Popescu le-au blocat… Sunt blocaje semnificative în inferiorul acestor proiecte și aș da câteva exemple… Centura Pucioasa- Fieni, și oamenii din aceste orașe trebuie să știe că domnul senator Popescu face tot ce poate ca această centură să nu se realizeze. Oare nu e bine să avem investiții economice în Pucioasa și în Fieni?! Nu e bine să fluidizăm traficul, în așa fel încât investitorii să vină mai ușor către Pucioasa și Fieni?! Ne plângem că nu intrăm în Schengen, că stau tir-urile prin vămi și că pierd firmele, dar când avem fonduri la dispoziție, se trezește câte un senator să ne spună că nu e bine. Pe urmă drumul de legătură de la Titu la Corbii Mari, «grație» domnului senator Popescu locuitorii din Titu și Corbii Mari trebuie să știe că acest proiect este amânat, este îngreunat cu cel puțin un an și că vor veni cei de la REPER pe stradă, în campanie, să discute cu oamenii aceștia; să știe că aceasta este situația și ăștia sunt senatorii REPER pe care i-au votat. Sunt investiții importante blocate de acest senator, modernizarea gropilor de gunoi, tot din cauza senatorului Popescu nu putem să respectăm calendarul în interiorul acestui proiect de modernizare a gropilor de gunoi”, a declarat astăzi, în conferință de presă, deputatul PSD, Radu Popa.

Eu cred că senatorul FRÂNĂ trebuie să ia o pauză și oamenii trebuie să-i spună că, dacă nu e în stare să facă nimic, măcar să nu facă rău. Ne aducem aminte că, în pandemie, senatorul FRÂNĂ s-a dus pe Centrul Vechi și tot ce a știut să facă a fost să trimită poliția peste niște oameni care asigurau un loc de muncă și puneau oamenilor o pâine pe masă… Știm cât de greu ne era tuturor în pandemie. Toate acestea este bine să le spunem din când în când oamenilor ca să nu creadă că toți suntem la fel.

Sunt unii care muncesc și sunt unii care se chinuie să-i oprească pe ăștia care muncesc.

Pur și simplu este de neînțeles cum tot ce poate să facă un parlamentar este să blocheze proiectele de dezvoltare ale județului”, a mai spus parlamentarul.