Parlamentul a adoptat, astăzi, bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale pentru anul 2024.

 
”Dincolo de populismele și istericalele USR, AUR, SOS și compania, capitolele bugetare privind investițiile publice și cu finanțare europeană conexă pentru proiectele de dezvoltare ale României, începând cu cele de infrastructură -transporturi, agricultură etc, dar și cele privind creșterea pensiilor si a veniturilor, în general, educație și sănătate sunt foarte încurajatoare. Rămâne să fie finalizată digitalizarea ANAF, pentru creșterea gradului de colectare și respectiv combaterea serioasă a evaziunii fiscale, pentru a avea toate resursele financiare necesare la dispoziție.
Pe de altă parte, Guvernul a reușit anul acesta să aducă în România, inclusiv acum, înainte de finalul anului, multe miliarde de euro (fără precedent) din diferitele axe de finanțare din Bugetul european, începând cu PNRR. Ăsta e un semnal foarte bun, pentru că generează creștere economică și efecte sociale sănătoase.
Să ne ajute Dumnezeu pentru un an 2024 al României cât mai bun!”, a notat senatorul Titus Corlățean pe pagina de facebook.