Anul 2023 se încheie cu obiective electorale majore pentru PSD Dâmbovița! Președintele organizației, Corneliu Ștefan, le-a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, ultima din acesta an.

”Obiectivul PSD este de a câștiga în toate localitățile unde avem primari, iar, în afară de aceste localități, minim un oraș (Găești, Titu sau Răcari, conduse, astăzi, de primari PNL) și cel puțin 8 localități din mediul rural”, a declarat liderul social-democrat. El a adăugat că sondajele interne indică o cotă de cel  50% pentru PSD în toate localitățile dâmbovițene.

”Vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru încrederea pe care ne-o acordă în fiecare zi, pentru a dezvolta comunitățile locale, pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus în fiecare localitate. Această încredere reiese și din datele pe care le avem, sondajele pe care le avem acum, la sfârșit de an pe fiecare localitate. Din cele 89 de localități, nu avem niciuna în care PSD să fie la un scor de sub 50%”, a arătat Corneliu Ștefan.