Primarul comunei Bezdead, Teodora Anghelescu, a fost aleasă președinte al Ligii Aleșilor Locali a Partidului Național Liberal Dâmbovița, prima femeie care conduce acest for liberal!

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 20.10.2017, la „Clubul Studenților” din Municipiul Târgoviște, a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al Ligii Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița pentru alegerea noului Birou Politic Județean al acestei structuri.

La eveniment au participat domnul Răducu Filipescu, Vicepreședinte Regional în Biroului Politic Executiv Național și 230 de aleși locali ai Partidului Național Liberal din județul Dâmbovița.

Informarea privind activitatea LAL la nivel județean din ultima perioadă a fost făcută de către domnul Teodor Rădoi, Prim-Vicepreședinte al LAL a PNL Dâmbovița. Acesta a evidențiat în discursul său importanța pe care o are această structura în partid, având în vedere faptul că fiecare ales local are o activitate politică și administrativă neîntreruptă și cu un grad ridicat de vizibilitate.

Marius Caravețeanu, Președintele PNL Dâmbovița, a avut un discurs mobilizant în care le-a cerut celor prezenți să fie mai dârji, mai pregnanți, mai vocali și mai incisivi.

„Vă îndemn să veniți în sprijinul cetățeanului, să luptați pentru comunitățile pe care le conduceți și să arătați oamenilor că noi suntem altfel. PNL reprezintă adevărata șansă a României! PNL poate aduce România pe drumul cel bun!”

Singura candidatură depusă pentru funcția de președinte al LAL a fost a doamnei Teodora Anghelescu, primar al localității Bezdead, care a subliniat în discursul pe care l-a avut că încrederea de care este nevoie poate fi oferită numai prin exemplul personal de responsabilitate, perseverență și profesionalism.

În urma exprimării votului, componenta Biroului Politic Județean al Ligii Aleșilor Locali PNL Dâmbovița este următoarea:

1

Anghelescu Teodora

Președinte

 

2

Popa Dumitru

Secretar General

 

3

Gheorghe Grigore

Prim-Vicepreședinte

 

4

Rădoi Teodor

Prim-Vicepreședinte

 

5

Gheorman Tiberiu

Vicepreședinte

 

6

Oncescu Marius

Vicepreședinte

 

7

Fieraru Leonard

Vicepreședinte

 

8

Tănase Silviu

Vicepreședinte

 

9

Bolbotină Viorel

Vicepreședinte

 

10

Gulianu Costel

Secretar executiv

 

11

Necula Ion

Secretar executiv

 

12

Nițescu Ovidiu

Secretar executiv

 

13

Păun Marin

Secretar executiv

 

14

Tăbîrcă Elena

Secretar executiv

 

15

Rabaea Nicolae

Secretar executiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biroul de presa al PNL Dambovita