Președintele PSD Odobești, Radu Ilie, candidatul partidului la funcția de primar, a reclamat, luni, 4 martie, într-o conferință de presă, presiuni asupra echipei social-democrate din localitate.

Fără să menționeze nume sau funcții, Ilie a lăsat să se înțeleagă că actualul edil se comportă ca un fel de Big Brother în localitatea pe care o păstorește: monitorizează camere de supraveghere, rețele de socializare și îi ia la întrebări pe cei care ar simpatiza cu adversarii politici.

”Există un singur personaj care face presiuni zi de zi!  Nu vreau să-i fac publicitate. Se uită pe camerele de supraveghere, toate rețelele de socializare sunt supravegheate, orice like.... Este cel mai deranjant faptul că, zi de zi, vin n persoane că de ce ai dat like respectivului, inclusiv pe camere se uită și îi cheamă a doua zi să-i întrebe ce se întâmplă. Dacă dânsul așa crede că se face administrație, este nivelul dânsului. Eu cred că nu așa se fac lucrurile și, mai mult, cred că toate aceste presiuni se vor întoarce împotriva sa”, a declarat acesta.

Radu Ilie candidează pentru postul de primar al comunei și susține că este nevoie în comunitate de un parteneriat concret, statornic, bazat pe respect și prietenie, dar și pe un parteneriat administrație-școală-biserică.

  ”Sunt sigur că vom câștiga, la Odobești, toate rândurile de alegeri. Evident, toată lumea spune că nu este ușor, dar sunt convins că toate alegerile vor fi câștigate de PSD. După 9 iunie, o echipă tânără, o nouă administrație modernă va fi condusă de PSD Odobești”, mai spune el. În plus, liderul social-democrat spune că are alături de el o echipă de profesioniști, cu experiență în administrație împreună cu care va reuși să implementeze proiectele pe care le-a gândit penytru comunitate și pe care le-a împărțit în două categorii:  proiecte de bun simț și de viață civilizată.