Anunțul a fost făcut pe pagina Primăriei Lungulețu, unde edilul și-a argumentat decizia de a părăsi echipa PNL.

”Dragi prieteni,

În urmă cu patru ani, când am decis să plec pe acest drum, am făcut-o împreună cu voi!
Mi-ați arătat ce înseamnă prietenia, ce înseamnă loialitatea și cât de departe putem ajunge uniți! Vă sunt recunoscător fiecăruia în parte și vă asigur de aceeași prietenie și sprijin.
În acești patru ani am înțeles că munca într-o echipă este cea mai importantă. O muncă bazată pe seriozitate, profesionalism și sprijin.
Și pentru că tot vorbesc de ECHIPĂ, da, am plecat din Partidul Național Liberal! Unde?
Este simplu! Acolo unde am găsit o ECHIPĂ! O ECHIPĂ bazată pe seriozitate, profesionalism și încredere. O echipă care nu anunță dezbinare, ci anunță unitate!
Îmi amintesc că în urmă cu scurt timp, de la tribuna PNL Dâmbovița, se anunța ruperea coaliției locale PNL –PSD, fără să fim întrebați, fără să fim luați în vreun fel în seamă. Răspunsul președintelui PSD, Corneliu Ștefan a fost atunci: “Eu și colegii mei din PSD avem o singură alianță în Dâmbovița, alianța cu Dâmbovițenii!” Acest răspuns a fost unul dintre motivele care m-au determinat să mă alătur echipei PSD.
Mulțumesc domnului președinte Corneliu Ștefan pentru că mi-a acordat încrederea necesară, dar și pentru sprijinul oferit până acum locuitorilor comunei Lungulețu. Sunt sigur că împreună vom avea proiecte de succes!
Dragi prieteni, rămân același, alături de dumneavoastră, locuitorii comunei Lungulețu, și vă promit că vom continua să facem lucruri bune pentru Lungulețu!”, a transmis George Duțu, primarul comunei Lungulețu.
 
Și primarul comunei Butimanu a urmat exemplul colegului de la Lungulețu. Gabriel Dragnea a anunțat, tot pe pagina sa de facebook pasul către PSD.