PSD Dâmbovița nu are candidat la funcția de primar al comunei Vulcana Băi. Președintele organizației județene a social-democraților, Corneliu Ștefan, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, că PSD a depus  lista completă doar pentru Consiliul Local.

A fost decizia organizației Vulcana Băi de a depune listă doar pentru Consiliul Local”, a precizat Ștefan. ”Organizația susține doar lista de consilieri locali”, a mai adăugat liderul PSD, întrebat dacă formațiunea va susține candidatura primarului în funcție. Citește și http://db24news.ro/actual/6617-primarul-comunei-vulcana-bai-dovedit-in-instanta-definitiv-drept-colaborator-al-securitatii-numele-conspirativ-dinu

Totodată, președintele PSD Dâmbovița a precizat că, aseară, s-a luat decizia schimbării candidatului PSD pentru funcția de primar al comunei Gura Șuții. Actualul edil, Constantin Dinu, s-a retras din această competiție din motive medicale, nu însă, și de pe lista de consilieri locali în fruntea căreia se află, în locul său fiind susținut fiul primarului, Marian Dinu, actual consilier județean. 

Liderii PSD Dâmbovița nu au uitat nici de cei de la PNL pe care i-au anunțat, încă o dată, că  vor câștiga cel puțin 4 primării conduse în prezent de PNL. Mai mult,  au criticat aspru maniera în care PNL a ales să-și desfășoare campania electorală în comuna Mănești despre care a spus că este ”un circ” și le va aduce un scor la limita pragului electoral.