Prim-vicepreședintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean, a transmis un mesaj politic puternic înainte de lansarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie. Liderul social-democrat a vorbit despre obiectivul politic major al echipei PSD Dâmbovița, câștigarea alegerilor locale cu un scor istoric.

Obiectivul politic, la 9 iunie, și mă refer exclusiv la alegerile locale, pentru noi, echipa PSD Dâmbovița, este câștigarea cu un scor istoric a președinției Consiliului Județean pentru un nou mandat- președinte CJD, Corneliu Ștefan, și câștigarea unei majorități consistente, extrem de solide, cele două obiective politice fundamentându-se pe o muncă de echipă și o performanță individuală remarcabile și pe rezultate deosebite în acești 4 ani de muncă.

Invităm pe cetățenii din județul Dâmbovița să fie alături de noi, de președinte, de consilierii județeni, de echipa PSD pentru a asigura continuitatea în bine a dezvoltării social-economice a acestui județ. Suntem convinși că rezultatele vor fi la un nivel istoric fundamentate, repet, pe foarte multă muncă și pe slujirea interesului cetățeanului”, a afirmat Titus Corlățean, la evenimentul de depunere a  candidaturilor PSD pentru Consiliul Județean Dâmbovița.