O campanie corectă, bazată pe proiecte și pe discuții cu toți dâmbovițenii! Asta promit liderii PSD Dâmbovița pentru perioada de campanie electorală care a început oficial,  vineri, 10 mai, și se va încheia pe 8 iunie, la ora 7.00.

 
Președintele CJD, Corneliu Ștefan, candidat pentru un nou mandat, este primul pe buletinul de vot la alegerile pentru această funcție.
Echipa de candidați a PSD Dâmbovița este prima pe buletinul de vot la alegerile pentru funcțiile de consilieri județeni.
Am dat start campaniei pentru alegerile locale și alegerile europarlamentare din data de 9 iunie. Împreună cu colegii mei, suntem determinați să facem o campanie corectă, bazată pe proiecte, bazată pe discuții cu toți dâmbovițenii și, împreună cu toți candidații pentru funcția de primar și pentru consiliile locale, vom merge din casă-n casă și vom sta de vorbă cu toți dâmbovițenii. Vom aduce în fața opiniei publice tot ceea ce am făcut și vom vrea să facem în perioada următoare”, a declarat Corneliu Ștefan.
”Pentru noi, va fi o campanie electorală a confirmării tuturor realizărilor pe care le-am avut pentru comunitățile locale. Prin urmare, discutăm, în cazul nostru, de o campanie bazată pe fapte, iar în cazul adversarilor politici, o campanie bazată pe vorbe. De altfel, vorbe ați mai auzit și veți mai auzi foarte multe în această campanie electorală”, a spus, la rândul său, primarul Cristian Stan, candidat pentru un nou mandat în fruntea Târgoviștei.
 
 
Material realizat la comanda PSD Dâmbovița
CMF: 21240002