Echipa condusă de Corneliu Ștefan a reușit să răstoarne ierarhia celor considerați până astăzi ”greii” din Partidul Social Democrat!

Cifrele înregistrate la alegerile din 9 iunie vorbesc de la sine. Scorul istoric de care au tot vorbit liderii social-democrați de la nivelul județului nu doar că s-a confirmat, dar a dat peste cap socotelile celor care mai mult sau mai puțin meritat, au fost catalogați de-a rândul timpului ”greii” sau ”mai marii” partidului, doar pentru că au ocupat sau încă mai ocupă poziții cheie  în PSD.

Impresia artistică vs rezultate!

Sigur, mulți reușesc să bifeze la capitolul impresie artistică, unii doar la asta se rezumă. Performanța, însă,  se vede în cifre, în rezultate,  ele nu mint. Și tabloul, după ziua de duminică, arată, fără echivoc, răsturnarea polilor de putere în principalul partid de guvernământ.

PSD Dâmbovița și-a adjudecat prin multă muncă, organizare, performanță administrativă și inteligență politică, locul 1 în clasamentul național al formațiunii (condusă de Marcel Ciolacu secondat de  Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și ”strategul de serviciu” Vasile Dâncu).

Se schimbă polii de putere în PSD! Cifrele ne indică faptul  că centrul de greutate al partidului se mută la Dâmbovița!

Topul consiliilor județene unde social-democrații au obținut cele mai mari procente este DOMINAT de Dâmbovița, echipa Corneliu Ștefan-Titus Corlățean-Cristian Stan!

 Județele Buzău și Brăila, reprezentate de Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, cel care a deschis lista la europarlamentare, s-au clasat pe locurile 6 și respectiv 8, contribuții modeste.

Cât despre Vasile Dâncu de la Cluj,  n-a prins loc în top 10, cu un scor politic mai mult decât ridicol, sub PNL, nici măcar 18% . 

În județul Timiș, la Sorin Grindeanu, s-a mers în alianță PSD-PNL, scor de nici 50%...

 

Despre performanțe politice vorbesc cifrele și într-adevăr, PSD Dâmbovița, așa cum prognoza președintele Corneliu Ștefan, va avea un cuvânt greu de spus în partid la nivel național. 

„Campionii, campionii, ole, ole, ole...!„ încheia apoteotic prim-vicepreședintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean, ieri, la conferința de presă.