• M-am săturat de declarații! Și nici nu mă interesează, vedeți că nu mai am nicio reținere în a veni cu soluții pentru fiecare localitate. Nu intru în jocul acesta care urmărește doar să întarzie procesul de consolidare a Pro Romania. Eu n-am orgolii, am răni adanci făcute de cei care m-au exclus din partid și de cei care m-au trădat după!
  • Odată glonțul băgat pe țeavă e greu să-l mai întorci. Eu am băgat destul gloanțe pe țeavă și voi băga și în continuare!

 

Distanța dintre Pro România și PSD pare să se adancească, pe fondul ultimelor declarații venite din ambele părți la nivel județean și care fac tot mai îndepărtată perspectiva unei alianțe pentru alegeri.

După declarația de intenție a secretarului executiv social-democrat de ieri, cand Cristian Stan a afirmat că nu concepe să facă din Pro Romania un adversar și că trebuie să fie continuate negocierile, astăzi, vicepreședintele Pro Romania, senatorul Adrian Țuțuianu, spune că s-a săturat de astfel de declarații sterile care nu fac decat să tergiverseze procesul de consolidare a formațiunii pe care o conduce la nivel județean. Mai mult, spune Țuțuianu, adepții alianței cu PSD sunt minoritari în Pro Romania. El a reiterat faptul că formațiunea va merge în alegeri cu liste complete de candidați, astăzi, prezentand un nou lot de zece. Obiectivul politic,  caștigarea Consiliului Județean, 10 consilieri județeni, 25 de primării, 25 de viceprimari și 4 consilieri în medie pe fiecare unitate administrativ-teritorială.

Citește și http://db24news.ro/index.php/politic/3314-secretarul-executiv-al-psd-dambovita-nu-i-vrea-ca-adversari-pe-cei-din-pro-romania-sa-nu-regretam-mai-tarziu-o-lipsa-de-tact

Odată glonțul băgat pe țeavă e greu să-l mai întorci. Eu am băgat destul gloanțe pe țeavă și voi băga și în continuare, a declarat liderul Pro Romania.

Domnul Cristi Stan n-a trecut prin opoziție niciodată. El a intrat în politică adus de mine în 2011, din 2012 pană în 2020 PSD cu excepția 2016 și a acestui an a fost la putere. Domnul Cristi Stan a beneficiat de o perioadă extraordinar de bună pentru afirmarea lui ca edil al municipiului Targoviște. 

M-am săturat de declarații! Și nici nu mă interesează, vedeți că nu mai am nicio reținere în a veni cu soluții pentru fiecare localitate. Nu intru în jocul acesta care urmărește doar să întarzie procesul de consolidare a Pro Romania. Eu n-am orgolii, am răni adanci făcute de cei care m-au exclus din partid și de cei care m-au trădat după. Domnul Cristi Stan era foarte vioi în poză în luna martie 2019 langă Liviu Dragnea, apoi langă Rovana Plumb cand au blocat orașul . Astăzi, văd că e foarte vioi în declarații, dar nu face nimic pentru a închega o alianță de centru-stanga pentru municipiul Targoviște. Îi provoc pe colegii mei să facă o analiză cum s-ar întampla ca PNL și USR să vină cu candidaturi comune la Primăria Targoviște și CJD. 

 Pe de altă parte, Țuțuianu a declarat că nu exclude discuții cu cei de la PNL.