• "Acum, că m-am apucat eu să fac un târg, gata, am deranjat burghezii care au condus toată comuna!"

Primarul comunei Lungulețu, George Duțu, a negat toate acuzațiile aduse de social-democratul Ionuț Lăscaie. Mai mult, edilul susține că acesta are interese economice mari în comună și că primăria i-a stricat planurile.

Fostul său contracandidat la alegerile locale de anul trecut, social-democratul Ionuț Lăscaie a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, în termeni extrem de duri la adresa activității primăriei comunei și a reclamat fapte grave care s-ar petrece în administrația locală.

Citește și http://db24news.ro/politic/4252-halucinant-primaria-din-las-fierbinti-este-cu-10-clase-peste-cea-din-lunguletu-atrage-atentia-un-consilier

  • "L-a deranjat foarte tare că fac târgul comunei!"

Toate acuzațiile lansate de Lăscaie au fost demontate de primarul Duțu care spune că sunt numai minciuni.

"Nu știu de unde vine cu aceste acuzații, le citește din cărți... aberează! 

Consilierul a fost validat, a depus jurământul, dar nu s-a prezentat omul lui, de la PSD. I-a dat informația greșită. Consilierul a depus jurământul pe 31 și ședința de buget a fost acum o săptămână. 

Doamna care semnează în locul contabilului este angajată la stat. E o aberație ce a zis el.

Consilierul personal este o fată de la Târgoviște și vine zi de zi la serviciu. 

Pe soția mea o cheamă Duțu Valentina și de aceea am pus DUV la mașină.

Lumea e foarte revoltată, o să se pomenească cu jumătate de sat în curte la el. Îi e necaz că am trimis câteva poze la CNADR și s-a făcut drumul? Ce am greșit? Drumul ăla era varză, ce am greșit că nu văd motivul? Am dat un mail cu niște poze și mai departe nu știu ce s-a întâmplat. Ce am făcut că n-am făcut nimic!

La noi, la primărie toată lumea e servită imediat, nu înțeleg de unde atâtea aberații! Deci, oftica lui e că se mută târgul comunei, nu mai e al lui! Dar, el nu mai zice că a făcut centru medical în grădiniță, îl are luat de 9 ani și nu funcționează nici acum? Nu mai zice că târgul e la el de atâția ani și ia bani, în loc să încaseze primăria? Vreau târgul comunei, vreau bani la buget, să facem un parc, o grădiniță. De ce să încaseze el de la lume? S-a apucat de construcția  unui Peco și el nu are autorizație... Veniți și întrebați o sută de persoane dacă unul îi dă dreptate, eu îmi dau demisia! Dacă unul din 100 de inși spune că primarul nu are dreptate, eu îmi dau demisia că nu-mi trebuie bătaia lor de joc! Eu vreau să fac ceva pentru comună: eu stau și pe tractor și pe buldo, pentru comună, nu pentru mine. Am coborât de pe tractor, car la piatră să dăm drumul la târgul ăsta ca să încaseze comuna bani! De când ne-am apucat de treabă a început show-ul! Târgul ar trebui să fie gata pe 20 mai. Deci, nu am făcut nimic rău! Eu n-am dat pe nimeni afară, cu toată lumea vorbesc frumos, sunt numai aberații!", a fost replica primarului.